Producten die ikzelf heb getest en steevast overtuigd van ben dat ze resultaten opleveren.

Gelaat

Eerst en vooral kijk ik wat de huid nodig heeft. Is de behandeling vooral bedoeld om je huid eens extra te verwennen, een extra zuivering van de huid bij acné of om voor te bereiden op de zon? Naargelang het doel van de behandeling stel ik jouw verzorging samen.

Geboeid door cosmetische ingrediënten, kwaliteit, oorsprong en de werking ervan, kwam ik na heel wat research terecht bij de Zwitserse huidverzorgingsproducten van Mila d’Opiz. Waarom ik kies om met Mila d’Opiz te werken:

  • Gespecialiseerd in huidverbetering en bestrijding van huidveroudering op topniveau.
  • De producten voldoen aan de nieuwste cosmetica richtlijnen en de nieuwste wetenschappelijke inzichten op het gebied van dermatologie, voeding, levensstijl en grondstoffen.
  • De producten zijn dierproefvrij en hypoallergeen.
  • De producten van Mila d’Opiz zijn als één van de zeer weinige ISO 9001 gecertificeerd.
  • Het is de perfecte harmonie van natuur, wetenschap en Zwitserse kwaliteit en biedt een compleet verzorgingsprogramma voor elk huidtype of huidprobleem zowel voor haar als voor hem.

We mogen dan wel bekommerd zijn om onze interne gezondheid, al te vaak komt de huid, ons grootste orgaan, hierbij op de laatste plaats. Nochtans kunt u door een regelmatige professionele huidverzorging gecombineerd met een dagelijkse verzorging thuis uw huid (en uzelf) een enorme dienst bewijzen. Een mooie, gezonde huid mag dan wel deels erfelijk bepaald zijn, door een consequente verzorging met kwalitatieve producten kan je zelf heel wat bijsturen en het verouderingsproces vertragen.