Pedicure

Pedicure

U krijgt een volledige nagel- en voetverzorging, waarbij ik gebruik maak van een freestoestel met spraytechniek. Het zorgt voor een fijne spraynevel, en bied het grootste comfort, voor u als klant.
Dit toestel maakt de nagel glad, verwijdert alle onzuiverheden en ontsmet tegelijkertijd.  Tijdens de pedicure worden de nagels en de huid volledig verzorgd, geknipt, gevijld, verwijderen van dode huid en eelt. Indien nodig het wegnemen en behandelen van eeltpitten, eksterogen, ingegroeide nagels…

Tijdens de behandeling gebruik ik de professionele producten van Podocare.
Wenst u een mooie “Finishing Touche”, dan werk ik deze graag af met een mooi kleurtje.
Info producten Podocare

LCN Wild Pedique

U hoeft zich niet langer te schamen voor uw teennagels, voortaan kunt u onbezorgd, zelfbewust en elegant door het leven gaan.
Tegenwoordig lijden steeds meer mensen aan nagelziekten of aandoeningen aan de nagels.

LCN Wilde-Pedique is een professionele teennagelcorrectie voor geheel of gedeeltelijk beschadigde, hoorn- of schimmelnagels. Ook voor dunne nagels die gevoelig kunnen zijn bied LCN Wild Pedique een oplossing.
Dit gebeurt d.m.v. een elastische kunststof die zich optimaal aanpast aan alle bewegingen van de voet op de teennagel. Deze gel wordt op geen enkele wijze als storend ervaren op de nagel en ziet er natuurlijk uit. De methode werkt cosmetisch corrigerend en behandelt ook de eventuele schimmel in de nagel door de anti-mycotische stof in de gel.

Bij mycosenagels raden we u aan om 2x daags een druppel Mykosept te gebruiken. Zo blijft de anti-mycose stof werkstof actief.

Haelthy feet are happy feet,
Liefs Daisy

IMG_9255a