Pedicure

Pedicure

U krijgt een volledige nagel- en voetverzorging, waarbij ik gebruik maak van een freestoestel met spraytechniek. Het zorgt voor een fijne spraynevel, en bied het grootste comfort, voor u als klant.
Dit toestel maakt de nagel glad, verwijdert alle onzuiverheden en ontsmet tegelijkertijd de ganse nagel. Tijdens de pedicure worden de nagels en de huid volledig verzorgd, geknipt, gevijld, verwijderen van dode huid, eelt, eeltpitten, eksterogen, ingegroeide nagels…

Voor een optimale voetverzorging werk ik met de producten van Sixtus.
Sixtus is een professioneel en kwalitatief Duits merk die sinds 1931 al generaties lang toonaangevend is in de sector van de voetverzorging.Mede door hun kennis over de natuurlijke en helende krachten van alpenkruiden en constante samenwerking met professionals, is Sixtus een vakbekwaam en professionele voetverzorgingsmerk geworden.Sixtus is vooral gekend voor zijn producten voor droge voeten of eelt/kloven op de voeten, maar ook voor (preventie van) schimmel op de voetnagels met druppels en crème voor s’morgens en s’avonds.

U kan uw nagels ook steeds laten lakken. Hiervoor werk ik met CND™ VINYLUX™  – Professionele nagelverzorging en CND™ SHELLAC™  – Semi permanente nagellak.

Haelthy feet are happy feet,
Liefs Daisy

IMG_9255a