Geef je handen de nodige uitstraling!

Manicure 

Tijdens de Basis manicure worden uw natuurlijke nagels in mooi in model gevijld in de vorm naar keuze. De nagelriemen worden naar achter geduwd, de dode huidcellen worden verwijdert. Nadien worden deze één voor één extra gevoed met nagelriemolie.
Graag een ontspanning erbij? kies dan voor de Verwen manicure, hierbij krijgen uw handen een peeling & een ontspannende handmassage on top.
Wenst u volledig te genieten en kunnen uw handen die “extra verzorging” gebruiken? Kies dan voor de Spa manicure. Hierbij krijgen uw handen een zeer intense verzorging met een paraffinepakking. Als extra krijgt u tijdens het inwerken een ontspannende hoofdhuidmassage.

Paraffinepakking

De paraffine bevat verzorgende bestanddelen, die de huid extra verzorgen en verzachten. De paraffine word in een speciaal paraffinebad verwarmt.
Door de warmte openen de poriën zich, hierdoor verbeterd de bloedcirculatie, waardoor de huid zichtbaar en voelbaar gereinigd wordt. De verzorgende eigenschappen van paraffine hydrateren de handen en maken ze weer glad en soepel. Paraffine heeft bewezen werkzaam te zijn bij verschillende huidaandoeningen, zoals wintereczeem en kloven. Verder is een paraffinebad zeer aan te raden voor mensen met reumatische aandoeningen, winterhanden etc. Ga er niet vanuit dat je gelijk van je aandoeningen af bent maar de pijn zal eningzins worden verlicht bij regelmatig gebruik van een paraffinepakking.

CND™ VINYLUX™  – Professionele nagelverzorging

VINYLUX™ is een revolutionair nieuwe nagellak dat fashion en technologie samenbrengt door middel van snelle applicatie, een houdbaarheid van 7 dagen en een range aan schitterende kleuren. Het geheim van VINYLUX™ zit hem in de zelfhechtende color coat met ingebouwde basecoat en een topcoat die alsmaar sterker wordt wanneer deze wordt blootgesteld aan natuurlijk licht. VINYLUX™ is dus niet zomaar een nagellak!

 SHELLAC™  – Semi permanente nagellak

Professionele verzorging die enkel wordt aangeboden in een professionele salon. CND™ is een aan te brengen gel (zoals nagellak) maar is veel sterker en blijft ook langer zitten. Deze 14+ day nail color zorgt minimum twee weken voor een prachtig, sterk en kwalitatief resultaat. CND™ SHELLAC™ is in tegenstelling tot vergelijkbare polishes op de markt geen gelpolish of gellak.

CND SHELLAC™ is hypoallergeen en daardoor zeer geschikt voor mensen met een allergie of zwangere vrouwen. Bij het aanbrengen van CND SHELLAC™ hoeft er geen gebruik te worden gemaakt van vijlen of buffers om de nagelplaat voor te bereiden. Hierdoor blijft de nagel in topconditie. Ook het verwijderen van CND SHELLAC™ is volledig vijlloos. Hierdoor is het totaal onschadelijk voor de natuurlijke nagel.

Nagel & Nagelriemverzorging voor thuisgebruik

CND™ RESCUERXX™ 3.7ML
Een dagelijkse keratinebehandeling die de conditie van de natuurlijke nagel zichtbaar verbetert vanaf week 1! Ideaal voor de verzwakte en beschadigde nagels. Deze bevat jojoba-olie, keratine en zoete amandelolie.
Gebruik Rescuerxx 2 x per dag op uw schone, onbehandelde nagels en nagelriemen, en masseer goed in. Gebruik max 4 weken. 8€/3,7ML 

CND™ SOLAROIL™ 3.7ML
Een nagel en nagelriem conditioner. Deze dringt diep door in de nagel en plastificeert, penetreert en hydrateert de nagel met amandelolie, jojoba olie en Vitamine E. Gebruik Solaroil 2 x per dag, mag ook over uw nagellak voor een optimaal resultaat en kleurbehoud. 6€/3,7ML