Geef je handen en voeten de nodige uitstraling!

Manicure & pedicure

Nagels worden bij geknipt, gevijld en gepolijst. Indien gewenst worden je nagels ook professioneel gelakt. Echt ontspannen? Je kan ervoor kiezen om je handen en of voeten te verwennen met een peeling, een ontspannende massage en als afsluiter een voedend masker. Last van eelt? Kies dan voor een natuurlijke voetverzorging met alpenkruiden. De voetverzorgingprodukten van Sixtus helpen zowel bij acute voetklachten maar bieden ook een mogelijke oplossingbij langdurige huid –en nagelproblemen.

CND™ VINYLUX™  – Professionele nagelverzorging

VINYLUX™ is een revolutionair nieuwe nagellak dat fashion en technologie samenbrengt door middel van snelle applicatie, een houdbaarheid van 7 dagen en een range aan schitterende kleuren. Het geheim van VINYLUX™ zit hem in de zelfhechtende color coat met ingebouwde basecoat en een topcoat die alsmaar sterker wordt wanneer deze wordt blootgesteld aan natuurlijk licht. VINYLUX™ is dus niet zomaar een nagellak!

CND™ SHELLAC™  – Semi permanente nagellak

Professionele verzorging die enkel wordt aangeboden in een professionele salon. CND™ is een aan te brengen gel (zoals nagellak) maar is veel sterker en blijft ook langer zitten. Deze 14+ day nail color zorgt minimum twee weken voor een prachtig, sterk en kwalitatief resultaat. CND™ SHELLAC™ is in tegenstelling tot vergelijkbare polishes op de markt geen gelpolish of gellak.

CND SHELLAC™ is hypoallergeen en daardoor zeer geschikt voor mensen met een allergie of zwangere vrouwen. Bij het aanbrengen van CND SHELLAC™ hoeft er geen gebruik te worden gemaakt van vijlen of buffers om de nagelplaat voor te bereiden. Hierdoor blijft de nagel in topconditie. Ook het verwijderen van CND SHELLAC™ is volledig vijlloos. Hierdoor is het totaal onschadelijk voor de natuurlijke nagel.

Paraffinebad

Een paraffinebad is een zeer verzorgende en verzachtende pakking voor de handen. De paraffine bevat verzorgende bestanddelen, die de huid verzorgen en verzachten. De paraffine word in een speciaal paraffinebad verwarmt. Door de warmte openen de poriën zich waardoor de bloedcirculatie wordt verbeterd en de huid zichtbaar en voelbaar gereinigd. De verzorgende eigenschappen van paraffine hydrateren de handen en maken ze weer glad en soepel. Paraffine heeft bewezen werkzaam te zijn bij verschillende huidaandoeningen, zoals wintereczeem en kloven. Verder is een paraffinebad zeer aan te raden voor mensen met reumatische aandoeningen, winterhanden etc. Ga er niet vanuit dat je gelijk van je aandoeningen af bent maar de pijn zal eningzins worden verlicht bij regelmatig gebruik van een paraffinepakking.

 Manicure

Uw natuurlijke nagels worden mooi in model gevijld en de nagelriemen worden één voor één extra gevoed met nagelriemolie. Afsluiten doen we met een voedende handcreme. Bij de spa manicure worden uw handen extra verwend in een parrafinebad.

Pedicure

Voor een aangename voetverzorging werk ik  met de natte frees techniek. Bij een professionele verzorging op regelmatige basis wordt een ingegroeide nagel, eelt of een eksteroog voorkomen.
Elisens is ook te vinden op http://www.pedicure-info.be