HUIDVERBETERING

AQUA DERMA

Laat uw huid opnieuw stralen met de Aqua Derma behandeling.
Aqua Dermabrasie is een combinatie van verschillende, huidverbeterende functies.

Reiniging & Extractie
Onder vacuüm wordt met de speciale vloeistoffen de huid diep gereinigd en vind sebum/talg extractie van comedonen en poriën plaats. Vuil en sebum worden afgevoerd in de opvangcontainer

Exfoliatie & Peeling
De huid wordt geëxfolieerd m.b.v. van speciale vloeistoffen (AHA en BHA oplossingen). Dode huidcellen/debris worden verwijderd en afgevoerd in de opvangcontainer

Hydrateren & Kalmeren
Infusie van hyaluronzuur met toevoegingen, zorgt voor intensieve hydratatie en kalmeert de huid

Insluizen & Voeden
Er worden direct serums en werkstoffen in de huid gesluisd. Bovendien zorgt de vacuüm-massage voor verhoogde doorbloeding en lymphatische activiteit, waardoor stoffen sneller en beter worden opgenomen.

De CarboXyneo

De CarboXyneo behandeling is een nieuwe, huidverbeterende behandeling waarbij gelijktijdig meerdere technieken worden toegepast om zo een maximaal effect te bereiken. Met deze behandeling krijgt u een mooiere, egale en strakkere huid en wordt de huidtextuur verbeterd. Rimpels worden verminderd en de huid wordt gezond en stralend. Het effect van deze behandeling is wetenschappelijk bewezen. De behandeling is aangenaam en na één behandeling is er al effect voelbaar en zichtbaar. Een optimaal effect wordt echter verkregen bij een kuur van meerdere behandelingen en daarna regelmatig een onderhoudsbehandeling. Een groot voordeel is dat er geen hersteltijd zit op deze behandeling, u ziet er direct na de behandeling al meteen stralend uit!

Hoe werkt het?

Door de behandeling met dit apparaat wordt de huid grondig geëxfolieerd en gelijktijdig wordt de zuurstoftoevoer naar de huid van binnenuit verhoogd. Dit zorgt ervoor dat werkstoffen optimaal opgenomen kunnen worden en dat de huidconditie wordt verbeterd.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Deze behandeling is voor vrijwel iedereen geschikt. De behandeling zorgt voor een verbeterend effect op algemene huidveroudering, rimpels, verslapping, grove poriën, dofheid, acne, pigmentvlekken, littekentjes en werkt ook preventief tegen huidveroudering. De CarboXyneo behandeling zorgt voor een egalere huid, fijnere huidstructuur, vermindert rimpels en heeft een liftende werking.

Wat doet deze behandeling?

– Exfoliëren van de huid: de dode huidcellenlaag wordt weggehaald. Een peeling of microdermabrasie is daardoor niet nodig.
– Verhoging van zuurstoftoevoer in de huid van binnenuit (Bohr-effect).
– Insluizen van hoog werkzame werkstoffen: producten met actieve werkstoffen worden beter opgenomen.


Zuurstoftoevoer van binnenuit door middel van Bohr-effect


– Hemoglobine is verzadigd met zuurstof (O2)
– Door de CarboXyneo behandeling komt koolstofdioxide (CO2) vrij
– CO2 hecht zich aan hemoglobine en zuurstof laat los
– De vrijgekomen zuurstof gaat direct naar de huid en zorgt voor
huidverbetering
De CarboXyneo behandeling is hierdoor de enige zuurstofbehandeling die écht werkt. Dit komt doordat bij deze behandeling de zuurstoftoevoer van binnenuit gestimuleerd wordt. Bij andere zuurstofbehandelingen wordt de zuurstof van buitenaf aangebracht, maar de huid kan helemaal geen zuurstof opnemen van buitenaf!
Voordelen:
– grondige peeling
– verbeterde celvernieuwing
– hoge zuurstoftoevoer van binnenuit
– betere opname van ingrediënten tijdens de behandeling
– verhoogt de werking van producten na de behandeling
– geen hersteltijd
– hele jaar door: zomer en winter
– alle huidtypes en huidskleuren
– direct resultaat

Wat kunt u verwachten?

– gladdere huid
– fijnere huidstructuur
– egalere huidteint
– verminderde rimpels
– strakkere huid
– stevigere huid
– littekentjes vervagen
– acne verbetert

RF lifting

Een Rf behandeling bevat het proces waarmee je via radio frequente energie warmte creëert in de huid en hiermee stimuleer je de collageensynthese.  bij deze behandeling krijg je een niet invasieve facelift.. de behandeling is absoluut pijnloos.  
Radiofrequentie zorgt voor de aanmaak van nieuw collageen, dat het verstevigende en verjongende effect geeft. 
Deze behandeling is geschikt voor beginnende verslapping van het gezicht en kaaklijn.