Bij Elisens kan je kiezen tussen een klassieke Zweedse massage of een kruidenstempelmassage.

Klassieke Zweedse massage

Geef jezelf rust en ontspanning. Wanneer we een Zweedse massage toepassen dan maak ik vooral gebruik van verschillende handgrepen: effleurage, kneding, fricties, kammgriff, …  Om te masseren gebruik ik een blend met elk hun eigen karakter, het is een geurolie aangepast aan de noden en wensen van de klant.

De kruidenstempelmassage

De massage met stempels verbetert de bloedsomloop en activeert de stofwisseling. Deze massage verzorgt de huid op een intensieve wijze. De warmte heeft een positieve invloed op de doorbloeding en de warme kruiden dringen door tot diep in het onderliggende weefsel. De aroma’s van de kruiden werken helend en ontspannend. De massage stimuleert het lichaam om beter te functioneren en brengt het tegelijkertijd tot rust. Het lichaam tintelt uren na de behandeling nog steeds na.

Een kruidenstempelmassage is ideaal voor wie gespannen, moe, opgebrand of lusteloos is. Het is dankzij de uitgekozen kruiden en hun aroma’s dat niet alleen het lichaam ontspant en in de diepte gereinigd wordt, maar dat eveneens op geestelijk vlak nieuwe energie vrijkomt. De massage biedt ook hulp in stressvolle momenten, omdat ze nieuwe energie geeft om problemen aan te pakken.

Voor mijn massages werk ik met de Belgische producten van Jojoba Care. Verzorgingsproducten op basis van jojoba oliën en plantenextracten, wetenschappelijk onderbouwd en met aandacht voor ecologie en fair trade.