Enkele tips voor vollere wimpers,…

Enkele tips voor vollere wimpers,…

Bijna weekend… Wat er ook op de planning staat, dit heb je sowieso nodig: vollere wimpers! Hoe? Hier alvast enkele tips…

1. Een wimperverlengende mascara
Een mascara die je wimpers écht verlengt en dikker maakt? Dat kan! De LOOkX Mascara boost+ verhoogt het natuurlijk groeitempo van de wimperhaartjes waardoor ze langer en voller worden. De wimpers worden 11,28% langer, en de wimperdikte verbetert met maar liefst 15%.

2. Zig-Zaggen
Breng jouw mascara met een zigzag beweging aan. Zo ben je er zeker van dat alle wimperhaartjes bedekt worden in mascara.
Zó krijg je vollere wimpers

3. Wimperlifiting
Wimperlifting is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden. Mascara en een wimperkrultang worden hierdoor overbodig. Lash Lifting is toepasbaar op alle wimpersoorten, …

3. Oogpotlood
Optisch vollere wimpers creëer je door oogpotlood onder de bovenste wimpers aan te brengen, dus op het waterlijntje. Dit wordt ook wel tightlining genoemd. Gebruik hiervoor een waterproof oogpotlood, zoals de LOOkX Exclusive eyeliner Nr. 07 Deep black matt. De formule van het oogpotlood zorgt ervoor dat het de hele dag blijft zitten.

4. Wimperverf
Heb je van jezelf lichte wimpers? Dan kan wimperverf voor jou een uitkomst bieden. Wimperverf zorgt voor een zwarte kleur van de wimpers. Wimperverf maakt de wimpers dus niet voller of langer. Laat je wimpers altijd verven door een professionele schoonheidsspecialist voor het beste resultaat.

5. Verwijder je oogmake-up
Ook na een lange, vermoeiende dag is het belangrijk om je make-up te verwijderen. Wanneer je gaat slapen met mascara op, zullen de fragiele wimperhaartjes makkelijker afbreken en uitvallen. Daarnaast kunnen je ogen geïnfecteerd raken door mascaradeeltjes die de follikels verstoppen.

Van harte welkom in mijn instituut ♥

Daisy